Lakcím szolgáltatás 8 kerület

Lakcím szolgáltatás 8 kerület

1084 Budapest, Fecske u. 8.

Lakcím szolgáltatás 8. kerület


A 1084 Budapest, Fecske utca 8 szám alatti címen is biztosítunk lakcím szolgáltatást, azaz ügyfeleink számára állandó lakcímként szolgál. Felhívjuk minden kedves ügyfelünk és érdeklődőnk figyelmét, hogy ezen a címen ügyfélszolgálati irodát nem üzemeltetünk, ezért az ügyfeleink és érdeklődőink személyes megjelenése nem lehetséges. Az ügyfélszolgálati irodánk, azaz a szerződéskötés helyszíne: 1182 Budapest, Kossuth Lajos utca 120. Vagy választhatja kényelmi szolgáltatásunkat, amely igénybevétele esetén kollégánk megy ki Önhöz, az Ön által megadott címre.

Irodánk


1182 Budapest, Kossuth Lajos utca 120.
Címünk megközelíthető közösségi közlekedéssel: Határ út metró megállótól 5 km-re, 25 percre 50-es villamossal a Szarvas Csárda tér megállónál kell leszállni, majd onnan gyalogosan 2 percre vagyunk.
A Határ úttól autóval 15 perc az út hozzánk.

Szerződéskötés személyesen irodánkban


Ha Ön keresi fel a XVIII. kerületi irodánkat, a Kossuth Lajos utca 120 szám alatt, akkor kérjük Önt, hogy egyeztessen időpontot telefonon nyitvatartási időben, hogy Ön el tudja kerülni a várakozást a szerződéskötés előtt.

Szerződéskötés az Ön otthonában


Ha kényelmi szolgáltatásunkat választja, akkor házhoz megy a kollégánk egy előre megbeszélt időpontban, lakcím szolgáltatás szerződés céljából. Budapest egész területén kényelmi szolgáltatásunk költsége egységesen 3.000 Ft. Kérjük, hogy a szerződéskötéshez szükséges adatokat küldje el e-mail címünkre, hogy kollégánk a kitöltött szerződéssel tudja felkeresni Önt az Ön által megadott címen.

A lakcím szolgáltatáshoz szükséges adatok


- Állandó lakcímre bejelenteni kívánt személy neve
- Előző lakcím, ha van
- Anyja születési neve
- Születési hely és idő
- Személyi igazolvány szám
- e-mail cím
- Telefonszám
- Személyi szám

Új lakcímkártyája kezében lehet 2 órán belül


Lakcím szolgáltatás szerződés után azonnal indulhat, hogy még aznap bármelyik kormányablakban kiállítsák Önnek az új lakcímkártyáját.

8. kerületi lakcím


Ezen a lakcímen nincs ügyfélfogadás, de természetesen minden szolgáltatást biztosítunk ebben az esetben is. A szerződést irodánkban lehet megkötni, ami a XVIII. kerületben található, vagy kollégánk felkeresi Önt szerződéskötés céljából telefonon egyeztetett időpontban és helyszínen.

Lakcímszolgáltató


Vállalkozó: Lakatos István e.v.
Adószám: 59192655-1-42
Statisztikai számjel: 59192655-6201-231-01
Email: commonnetworkchannel@gmail.com